PRIVACY

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke gegevens en bedrijfsgegevens te beschermen.

 

Wij gebruiken uw gegevens om de aanvragen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wanneer Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. echter wettelijk verplicht wordt uw gegevens aan te leveren zal Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. aan deze eis voldoen.

 

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. verzamelt geen informatie over individuele personen, enkel wanneer deze personen de informatie op vrijwillige basis verlenen.

 

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. behoudt zich het recht voor om contact op te nemen met de ingeschreven bedrijven en personen inzake Clemens en Freni Administraties & Belastingzaken gerelateerde onderwerpen.

 

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. behoudt zich het recht voor om statistische analyses uit te voeren om het effect van reclamebanners of het klikken op die banners te meten.

 

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. maakt gebruik van "Cookies". Cookies zijn kleine bestandjes met tekst die een website kan gebruiken om de gebruiker te herkennen, ze vergemakkelijken het inloggen en het gebruik van de site en staat de site toe om te achterhalen hoe vaak deze gebruikt/bezocht wordt.

 

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V. behoudt zich het recht voor om dit beleid aan te passen door de gebruikers op de hoogte te stellen van het bestaan van een nieuwe privacy policy. Deze policy en het geschetste beleid hierin scheppen geen contractuele of andere rechterlijke rechten voor de betrokken partijen.

 

Dit alles heeft betrekking op de website www.cenf-administraties.nl

 

Als u vragen heeft betreffende de privacy policy of de toepassing van deze site dan kunt u contact opnemen met:

 

Clemens en Freni Administraties & Belastingadvies B.V.
Meutestraat 8
5042 XK Tilburg
Tel. : 013 - 5812585
Fax. : 013 - 5810882

 

Jos Clemens : 06 - 4602 5368
Frans Freni : 06 - 2750 3371